Share & enjoy

The taste of Asia

Maak kennis met WOKME! Gevestigd aan de Stationsweg 30 in het centrum van Leeuwarden. Een begrip in Leeuwarden en omstreken als het gaat om vers bereide wokmeals die gepersonaliseerd worden naar jouw wens en smaak! Met al ons dagverse ingrediënten kunt u eindeloos veel variaties heerlijke wokmeal samenstellen.

WOK TOGETHER

Bij WOKME kunt u heerlijke Aziatische gerechten bestellen en ter plekke genieten. Lekker én gezond voor ieder wat wils. Laat je smaakpapillen prikkelen.

WOK AT HOME

Met onze take away & bezorging kunt u namelijk ook thuis of op het werk genieten van het beste wat WOKME te bieden heeft. Klik hier om jouw bestelling te plaatsen

WOK FRESH

WOKME heeft een zeer grote keuze aan dagverse ingrediënten. Heerlijk uw wokmeal samenstellen met diverse soorten toppings, groenten, verse vlees- en visproducten.

WOK ON LOCATION

Feestelijk culinair genieten. Voor zowel particuliere als zakelijke feesten kan WOKME voor u een culinaire catering verzorgen.

Stay healthy & enjoy your meal

Vanwege het coronavirus zijn wij door de Rijksoverheid verplicht jou een aantal gezondheidsvragen te stellen. Dit wordt gedaan voor de veiligheid van zowel de gasten als voor de medewerkers. Je wordt tevens gewezen op de geldende richtlijnen. 

Create food that makes people happy!

Al onze wokmaaltijden worden dagelijks, vers, met veel liefde gemaakt 💚 Samen eten met je collega’s, huisgenoten, vrienden en/of familie is toch het meest gezellige wat er is? 🥡

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

WORK FOR US?

Wij, van Wok Me, zijn op zoek naar enthousiaste collega’s voor de functie wok/keukenmedewerker (fulltime) & countermedewerker (parttime) meer weten?