sides

Streetfood gaat terug naar de basis van kleine maaltijden die deel uitmaken van een culturele streek. Het weglaten van overbodige ingrediënten en een gerecht verbeteren door gebruik te maken van de beste en verse ingrediënten. Streetfood zoals we dat kennen in Azië, met kraampjes en foodtrucks midden op straat.

Street food

Wok Me is ook een streetfood concept, want alles wat we bereiden; fingerfood, wokmeals en salades is direct klaar om op het vuistje op te eten, net zoals dat gebeurt in de straten van Azië. Hoewel de gerechten net zo snel worden bereid als klassiek fastfood is het een totaal andere ervaring. Streetfood is namelijk gebaseerd op versheid en huisgemaakte gerechten waarbij jij een vernieuwde smaak ervaart.

De eigenaren van Wok me zijn van Chinese afkomst en hier in Nederland opgegroeid. Door de interesse in de Aziatische cultuur worden er gerechten uit verschillende streken aangeboden; Thais, Indisch, Japans, Chinees & Koreaans. Wok Me is de moderne versie van een Chinees restaurant.

Edamame boontjes met zeezout - €3,95

Mini loempia’s (vega) 8/16 - €3,99/€7,50

Kip loempia’s 3/6 - €4,50/€7,50

Chicken saté 3st - €5,95

Yakitori saté 4st - €5,95

Karaage Chicken - €6,50

Gyoza kip | Appel | Groente 4st - €4,95

Ebi Tempura 4st - €5,95

Kroepoek - €3,75

Tatsuta Chicken - €6,50

Samosa - €3,95

DOWNLOAD ONZE APP

Je hebt een lange, drukke werkdag achter de rug. Moet je thuis ook nog eens in de keuken aan de slag. Geen zin om te koken? Lekker eenvoudig een maaltijd op tafel zonder al te veel moeite? Bestel eten online bij WokME of via de WokME app en het wordt simpelweg bij je thuis bezorgd.